Merken zonwering voor binnen- en buitenzonwering

Tegenwoordig is er een groot aanbod van merken zonwering en raamdecoratie. Doordat het aanbod zo groot is hebben wij een selectie gemaakt van de kwalitatief meest uitgebreide en beste zonwering merken die er in Europa op de markt zijn. Op deze manier proberen wij u een product aan te bieden die perfect bij uw woonwensen en behoeften past. Doordat wij bij bijna alle topmerken selected of premium dealer zijn kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in de zonweringsbranche. Alle A-merken onder een dak maakt het leven nog makkelijker.

Welke merken bieden wij?

Verosol

Somfy

Hörmann

Brustor

Unilux

Welke merken zonwering bieden wij per categorie?

Onderstaand is een overzicht per productcategorie en de merken die er worden geleverd. Heeft u interesse in een specifiek merk die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op. Doordat wij sinds 1984 bestaan is er een groot netwerk opgebouwd en kunnen er ook producten worden geleverd waarvan wij op dat moment geen dealer van zijn. Ideaal toch?

1. Raamdecoratie merken

Raamdecoratie merken zijn er in overvloed en ook wij bieden daarom een groot aanbod aan leveranciers binnen deze productcategorie. Zie onderstaande overzicht:
  • Luxaflex® is een merk zonwering dat een soortnaam werd (van jaloezieën) en biedt het grootste aanbod binnenzonwering van Nederland.
  • VELUX biedt raamdecoratie voor haar eigen VELUX dakramen.
  • Verosol biedt binnenzonwering met een gemetalliseerde laag aan de buitenzijde waardoor de UV straling wordt weerkaats in plaats van geabsorbeerd,.
  • Keje biedt raamdecoratie in combinatie met een plisserende hor waarbij beide producten gecombineerd kunnen worden in één systeem. Dit scheelt geld en geeft een mooie aanzicht.
  • Copa Home bidet Shutters van lindenhout; Unilux biedt aluminium shutters die Fractions worden genoemd.
  • Overige rolgordijn en jaloezieën merken zijn Erfal, Droma (Sunshades Expert) en ABZ.

2. Buitenzonwering merken

Van Ewijk Zonwering levert buitenzonwering waarbij alle merken zoals zonneschermen, knikarm zonneschermen, screen, pergola zonwering wordt geleverd door Luxaflex®, Droma (Sunshades Expert)VELUX of Brustor. Voor markiezen maken wij gebruik van Schlappi markiezen.

3. Horren merken

Bent u op zoek naar horren zoals vaste horren, hordeuren, raamhorren, rolhorren of andere type horren? Bij Unilux bent u aan het juiste adres. Zij bieden zelfs als eerste horren leverancier een raamhor die rustig naar boven loopt als je hem loslaat in plaats van naar boven klapt. Unilux biedt tegenwoordig zelfs aluminium Shutters welke zij Fractions noemen. Bent u op zoek naar een traditionele Japanse hordeur? Dan biedt Sunstock de juiste uitkomst. Wilt u liever een Hamstra hor? Dit is ook mogelijk.

4. Rolluiken merken

Rolluiken zijn er in vele vormen, maten en diktes waarbij de kwaliteit heel erg kan verschillen per leverancier. Om u de beste rolluik merken te bieden leveren wij rolluiken van Brustor en Droma waarbij er gebruik wordt gemaakt van Alutech of Heroal rolluiken.

5. Garagedeuren merken

Wij zijn premium dealer van Hörmann garagedeuren waarbij wij voorheen Novoferm deuren leverden. Hebben wij in het verleden een Novoferm deur bij u geplaatst? Geen probleem. Wij kunnen nog steeds reparaties uitvoeren, uw garagedeuren onderhouden en onderdelen leveren.

6. Overkappingen merken

Overkappingen voor de tuin van hout of aluminium zijn te leveren met polycarbonaat of glas en worden geleverd door Verasol. Daarnaast worden pergola zonweringen en vaste overkappingen met lamellen daken geleverd door Brustor.

7. Dakramen merken

Dakramen en dakraam zonwering worden hoofdzakelijk geleverd door VELUX. Daarnaast kunnen er dakramen van Fakro en Ubbink worden geleverd.

8. Gordijnen merken

Wilt u gordijnen zoals overgordijnen, vitrages, inbetweens, vouwgordijnen, paneelgordijnen of velours aanschaffen in Lelystad? Wij bieden een groot assortiment gordijnen merken van Vadain en Just Curtains. Daarnaast kunnen vouwgordijnen van VELUX dakramen worden geleverd.

9. Motoren merken

Kiest u voor een van deze producten met een elektrische bediening? Dan kan deze altijd worden geleverd met een Somfy buismotoren met draaischakelaar of afstandsbediening. Wilt u uw zonwering liever met uw smartphone bedienen? Kies dan voor een Somy Tahoma of Connexoon box en maak gebruik van de Somfy app. Daarnaast bieden wij ook Faac en Faher motoren.

10. Doeken merken

Zonneschermdoeken en screendoeken worden geleverd van Swela, Vadain, Sattler, Hylas, Dickson, Tibelly, Mermet, Copaco, Serge Ferrari en Helioscreen. Een erg ruime keuze. Wilt u zonneschermdoeken laten bedrukken voor uw bedrijf met uw logo of het logo van een leverancier? Dit is ook mogelijk.

11. Onderdelen merken

Onderdelen van alle type zonwering worden geleverd door Sunstock, AVZ of Alutech.

Contactformulier

Interesse? Neem gerust contact met op om de mogelijkheden te bespreken.