Verosol op maat van de hoogste kwaliteit

Verosol (overgenomen door Kvadrat) is een Nederlandse leverancier van functionele raambekleding en binnenzonwering en is een toevoeging aan ieder interieur. Ze bieden een groot assortiment bijzondere zonwerende stoffen en kenmerken zichzelf door een gemetalliseerde beschermlaag aan de buitenzijde. Deze gemetalliseerde laag (dunne laag aluminium) zorgt ervoor dat de zon wordt weerkaatst en heeft hierdoor dezelfde werking als buitenzonwering. Dit kan zelfs leiden tot 25% energiebesparing en stookkosten. Verosol zorgt voor verkoeling in de zomer, isolering in de winter, is sfeercreërend en zorgt voor uitzicht naar buiten zonder inkijk van buitenaf. Dit is dus de ideale binnenzonwering.
De doeken hebben 5 stofdiktes van geheel transparant tot volledig verduisterend waardoor u uw eigen sfeer creëert. Verosol kenmerkt zich daarnaast door recyclebare producten, milieuvriendelijkheid, bedieningsgemak, kind veiligheid en de perfectie tot in detail. Alle producten kunnen handbediend en elektrisch worden uitgevoerd.

Verosol binnenzonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Wilt u maatwerk Verosol binnenzonwering in Lelystad, Dronten of Swifterbant? Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Als u een maatwerk prijs wilt weten bezoek dan onze showroom in Lelystad, maak een afspraak met één van onze specialisten of doe een offerteaanvraag. Wij leveren Verosol in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.

Verosol rolgordijnen

De rolgordijnen van Verosol zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hierbij zit er naast type doek ook verschil in vorm van cassette, bedieningsvorm en montagemogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden:
 • Standaard rolgordijn: Een standaard type zoals iedere aanbieder.
 • Standaard rolgordijn met montageprofiel: Het profiel maakt installatie nog makkelijker.
 • Twin rolgordijnen: Twee rolgordijnen met verschillende diktes in één product voor twee momenten op de dag.
 • Cassette rolgordijn: Een systeem met een strak design met een fluisterstille bediening.
 • Multi rolgordijn: Meerdere rolgordijnen aan elkaar koppelen bij erkers en grote raampartijen.
 • Silverscreen: Dit is het pareltje en is verkozen tot het beste screen ter wereld met een zonreflectie van 82% en een openheidsfactor van 2%.
Rolgordijnen op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 05
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Plissegordijnen op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 09

Verosol plissé

Plisségordijnen bieden vele mogelijkheden, van standaard tot top-down/ bottom-up systemen. Door de vele mogelijkheden kan er voor iedere situatie en wens een systeem geleverd worden. Bekijk de mogelijkheden:
 • Standaard plissé: Elegant, strak en functioneel.
 • Vario plissé:  Top-down/bottom-up system die halverwege het raam geplaatst kan worden. Zo kan alleen de bovenzijde of onderzijde van het raam bedekt worden.
 • Twin plissé: Twee doeksoorten in één product gecombineerd met verschillende diktes in één product voor twee momenten op de dag.
 • Serre plissé: Perfect voor een serre of dakkoepel waarbij de plissé strak blijft hangen door de zijgeleiding in het systeem. Met handgreepbediening of bedieningsstang.
 • Special plissé: Deze plissé kan geleverd worden in iedere denkbare vorm voor iedere denkbare situatie. Hier zijn ze uniek in vergelijking tot de concurrentie.
Zijn de koorden van één van bovenstaande types plisségordijn kapot? Wij kunnen deze zelf voor u repareren.

Onze merken

Verosol biedt veel verschillende types binnenzonwering

1. Verosol VeroFit

Dit is een aluminium profiel die is ontworpen voor Veorsol plisségordijnen welke gemonteerd dienen te worden op kunststof of aluminium kozijnen zonder te boren of schroeven. Dit is de perfecte oplossing voor draai-kiepramen.

2. Verosol Verocell

Dit zijn plisségordijnen die zijn gemaakt van een honingraat structuur welke zorgt voor een isolerende werking. Het heeft een isolerende werking omdat de luchtlaag tussen de twee stoffen de warmte binnen houdt.

3. Verosol gordijnen en paneelgordijnen

Gordijnen van Verosol zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en zijn verkrijgbaar in twee transparanties: Transparant en semi-transparant. Deze stoffen zijn beide voorzien van een ultra dun aluminium laagje. De paneelgordijnen zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een rails hangen en hebben ook een gemetalliseerde laag.

4. Verosol verticale lamellen

De verticale lamellen zorgen voor een unieke combinatie zonwering, daglicht regeling, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en gebruiksvriendelijk en zijn de perfecte oplossing voor grote ramen waar het erg warm wordt.

5. Verosol jaloezieën

De jaloezieën worden geleverd met een lamelbreedte van 16 of 25 millimeter. Dit product is zeer geschikt voor ruimtes met een hoge lichtvochtigheid omdat de lamellen, bak en onderlijst van aluminium zijn gemaakt.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.