Maatwerk zonwering en raamdecoratie in Lelystad

Bent u op zoek naar zonwering in Lelystad en omgeving? Dan wilt u natuurlijk dat dit vakkundig gebeurt omdat u nog jaren wilt genieten van hetgeen u heeft aangeschaft. Van Ewijk Zonwering uit Lelystad biedt u hiervoor uitkomst. Wij zijn actief vanaf 1984 en beschikken over een team specialisten die u met al uw vraagstukken kunnen helpen. Dat al onze klanten tevreden zijn vinden wij erg belangrijk en daarom zetten wij graag een extra stap voor u. Dit doen wij door u een uitgebreid aanbod zonwering te bieden.

Zonwering is mogelijk voor de binnenzijde- en buitenzijde van uw woning. Onderstaand ziet u een select aanbod van de mogelijkheden die wij bieden. Staat het product hier niet tussen? Bekijk dan de rest van onze website of bezoek onze prachtige showroom in Lelystad. Bent u niet in staat om hierheen te komen? Bel ons op dan voor een afspraak en één van onze specialisten komt bij u op bezoek met alle kleurstalen die nodig zijn.

Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Wat voor type zonwering bieden wij aan in Lelystad?

De raambekleding en raamdecoratie mogelijkheden

Binnenzonwering zit aan de binnenzijde van uw raam waardoor deze perfect bij uw interieur en woonwensen moeten aansluiten. Het aanbod bestaat uit rolgordijnen, duo rolgordijnen, VELUX rolgordijnen, houten jaloezieën, lamellen, plissé gordijnen, duette®gordijnenen shutters in Lelystad. Daarbij zijn er binnen deze productcategorieën nog veel meer mogelijkheden.

Buitenzonwering is erg populair

Zonwering aan de buitenzijde van uw woning houdt de meeste warmte tegen doordat de UV stralingen worden tegengehouden voordat deze het raam aanraken. Er is buitenzonwering waar u onder kunt zitten en buitenzonwering die strak langs het raam wordt gemonteerd. Dit is ideaal als u er niet onder wilt zitten en uw ramen gaan naar binnen open. Het aanbod bestaat uit zonneschermen, knikarmschermen, uitvalschermen, screens, markiezen, windschermen, schaduwdoeken en zonnedekken die te leveren zijn in Lelystad. Naast deze producten is het ook mogelijk om bij uw buitenzonwering in Lelystad uw motorenzonneschermdoeken, screendoeken of zonnescherm armen te vervangen.

Insectenwering

Lelystad ligt aan het IJsselmeer en bevat veel sloten en kleine plassen waardoor er veel last wordt ondervonden van muggen en ander ongedierte. Van Ewijk Zonwering biedt u daarom een groot assortiment horren zoals plisséhordeuren, rolhordeuren, schuifhordeuren, scharnierende hordeuren, rolhorren, VELUX horren en overige horren voor ramen in Lelystad. Eventueel uit te breiden met horren met pollengaas.

Ons rolluiken aanbod

Bent u geïnteresseerd in rolluiken? Wij bieden een groot scala aan particuliere en zakelijke rolluik, beveiligingsrolluiken, rolluiken onderdelen in Lelystad voor de buitenzijde van uw woning. Wilt u de  prijzen van onze rolluiken weten? Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.

Uw garagedeur vervangen?

Heeft u nog een ouderwetse aluminium, houten of stalen garagedeur die handbediend is en niet isoleren is? Van Ewijk Zonwering heeft een groot aanbod garagedeuren. Zo kan heeft u de keuze uit sectionaaldeuren, kanteldeuren, aluminium deuren, elektrische garagedeuren, garagedeuren met loopdeur en openslaande garagedeuren van het merk Hörmann in Lelystad. U heeft al een garagedeur voor € 949 inclusief BTW.

Overkappingen

Overkappingen zijn er in vele soorten en maten en zijn een echte toegevoegde waarde voor uw tuin. Wij bieden u overkappingen voor uw tuin zoals terrasoverkappingen, houten overkappingen en pergola zonwering als u woonachtig bent in Lelystad. Met onze mooie verandas kunt u vier seizoenen lang genieten.

Uw woning voorzien van prachtige gordijnen in Lelystad

Wij bieden overgordijnen, vouwgordijnen, inbetween gordijnen, paneelgordijen en velours gordijnen in Lelystad en omstreken. Dit doen wij in samenwerking met Karel Woninginrichting en projectstoffering.

Wilt u wat meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar de diensten van Van Ewijk Zonwering in Lelystad of wilt u eerst meer informatie hebben over de mogelijkheden? In beide gevallen kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Lelystad, telefonisch contact opnemen met 0320-218191 of mailen naar info@vanewijkzonwering. Wij kijken er naar uit om u te adviseren en tot het product te komen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Onze partners

Van Ewijk Zonwering is partners van een groot aantal zakelijke klanten zoals woon- en zorginstellingen, onderwijs, overheid, bedrijven, winkels en horeca in Flevoland en daarbuiten. Onderstaand is een deel van deze partners terug te zien.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.