Het werkgebied van Van Ewijk Zonwering

Van Ewijk Zonwering B.V. is gevestigd in Lelystad (Flevoland) en levert zonwering in LelystadDrontenAlmere (o.a. Almere Buiten, Almere Haven, Almere Hout, Almere Pampus, Almere Poort en Almere Centrum), SwifterbantBiddinghuizenZeewoldeHarderwijk en Emmeloord. Voor zowel zakelijk als particulier zijn wij werkzaam in heel Flevoland en net iets daar buiten. Woont u niet in een van deze steden? U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Lelystad

Dronten

Swifterbant

Almere

Biddinghuizen

Zeewolde

Harderwijk

Emmeloord

Wilt u onze showroom in Lelystad bereiken?

Van Ewijk Zonwering B.V. is makkelijk te bereiken vanuit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere, Almere- Stad, Almere- Buiten en Almere- Haven.
  • Trein: Onze vestiging op de De Tjalk 15- 08 ligt op loopafstand van NS station Lelystad Centrum.
  • Bus: Met de bus kunt u vanaf NS station Lelystad Centrum Stadsbus 1 nemen naar winkelcentrum De Tjalk. Sinds september verzorgt Arriva het stadsbusvervoer in Lelystad. U stapt dan uit ter hoogte van de Boni en loopt richting de Lidl waar wij tegenover zitten. Heeft u geen eigen vervoer, geen probleem. Van Ewijk Zonwering haalt u gratis op en brengt u thuis.
  • Auto: Met de auto rijdt u vanaf Lelystad Centrum naar de Middendreef en neemt de afslag winkelcentrum De Tjalk. U vindt ons dan tegenover de Lidl. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid rond ons pand.
  • Taxi: U kunt natuurlijk ook met de taxi naar de Tjalk 1508 komen vanaf het station.

Het winkelcentrum in de Tjalk is sinds kort aangevuld met Karel Woninginrichting en projectstoffering en fietsenspeciaalzaak Het Wiel. Daarnaast zitten er ook gevestigde namen naast Van Ewijk Zonwering zoals de Lidl, Aldi, Boni, Kruidvat, Action, Zeeman, Jumper en Fair Play Casino.

Op deze website rusten auteursrechten en is intellectueel eigendom van Van Ewijk Zonwering B.V. te Lelystad. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten of foto’s van de site te halen of te verspreiden.
  • Fietsspeciaalzaak Het Wiel
  • Crobylos kapperopleidingen
  • Kappers voordeelshop
  • Karel Woninginrichting en projectstoffering
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.