Wilt u weten wie wij zijn?

Van Ewijk Zonwering is een gevestigde naam in Flevoland en bestaat sinds 1986. Wij houden ons bezig met het monteren en repareren van binnen- en buiten zonwering, garagedeuren, rolluiken en terrasoverkappingen. Kortom, verkoeling in de zomer en het tegenhouden van de kou in de winter is ons vak. Wij beschikken over 800 m² showroom en 1200 m² opslag, afhaal en reparatie ruimte op de Tjalk 15- 08 met eigen parkeergelegenheid te Lelystad. Daarnaast is er nog eens 800 m² productieruimte op Jol 11- 28 te Lelystad.

Welke producten leveren wij?

Screens

Zonneschermen

Rolluiken

Garagedeuren

Horren

Overkapping zonwering

Jaloezieën

Plisségordijnen

Wat vinden wij belangrijk?

 • De klant staat altijd centraal
 • De beste leveranciers
 • De beste A-kwaliteit producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen
 • De producten moeten door de eigen serviceafdeling gerepareerd kunnen worden
 • De producten moeten door de eigen serviceafdeling onderhouden kunnen worden
 • Er wordt altijd toegwerkt naar de oplossing die het beste aansluit op de wensen van de klanten
 • Wij werken met eigen monteurs zodat wij kwaliteit kunnen waarborgen
 • Wij werken met een eigen serviceafdeling zodat wij de beste service kunnen verlenen
 • Wij staan altijd voor u klaar als het gaat om klachten, storingen en reparaties
 • Wij hebben (bijna) alle onderdelen om voorraad
 • Wij werken lokaal om de beste service te kunnen verlenen
Brustor pergola zonwering bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en Biddinghuizen
Screens en zipscreens op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 06

Wij hebben een ruim aanbod producten

Van Ewijk Zonwering is gevestigd in Lelystad en levert overkappingen, zonneschermen, screens, rolluiken, garagedeuren, markiezen, dakramen met zonwering, jaloezieën voor binnen en buiten, rolgordijnen, plisségordijnen, horren en gordijnen. De producten bieden beschutting tegen licht, weer, wind en ongewenste gasten en laten u maximaal genieten van de buitenlucht en zonneschijn. Er worden producten geleverd aan particulieren, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstellingen en woon- en zorginstellingen. Tevens beschikken wij als een van de weinige zonwering leveranciers in Nederland over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd.
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Vakmanschap staat bij ons voorop

Van Ewijk Zonwering vindt kwaliteit en klanttevredenheid het aller belangrijkste in het vak, waardoor er alleen gewerkt wordt met producten en merken waarvan met zekerheid gezegd kan worden dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Om aan andere kwaliteit eisen te voldoen zijn alle monteurs die bij Van Ewijk Zonwering werken VCA- gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold vanuit Van Ewijk Zonwering zelf en onze leveranciers. Tevens hebben de monteurs beschikking over zeer professioneel en goed gekeurde hulpmiddelen. Daarnaast zet Van Ewijk Zonwering de klant centraal, waarbij de wensen van de klant en het verlenen van uitstekende service voorop staan. Zo komt altijd één van de experts van Van Ewijk Zonwering eerst bij u langs om de situatie te bekijken en alles zeer nauwkeurig op te meten.
Rolluiken op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 0B
Van Ewijk Zonwering Projectzonwering en Lelystad Airport

Hoe ziet de zonweringsmarkt er uit?

Sinds enige jaren merkt Van Ewijk Zonwering dat particulieren het steeds belangrijker vinden om op energiekosten te besparen in huis. Zo worden er steeds meer garagedeuren en rolluiken verkocht om de stookkosten in de winter te verminderen en het huis koeler te houden in de zomer, waarbij de energiekosten tot wel 30% verminderd kunnen worden. Daarnaast is er steeds meer interesse in aluminium of doek veranda’s en houten overkappingen. Deze worden in eigen werkplaats geproduceerd en door onze monteurs ter plaatse naar de wens van de klant in elkaar gezet. In de meeste gevallen is er bij een overkapping of een pergola geen vergunning nodig. Zo kunt u kunt langer kunt genieten van de zomermaanden.

Onze merken

Bezoek onze showroom

Het team van specialisten van Van Ewijk Zonwering ziet u graag verschijnen in de geheel vernieuwde showroom in winkelcentrum De Tjalk in Lelystad. Hier kunnen we het tijdens een lekkere bak koffie hebben over de perfecte zonwering die bij u past. Deze specialisten zijn als geen ander in staat om iedere situatie te vertalen naar een oplossing die aan uw wensen voldoet.
Vestiging Van Ewijk Zonwering
karel handtekening email

Samenwerking met Karel Woninginrichting en Projectstoffering

Sinds 2017 zit Van Ewijk Zonwering B.V. samen in het pand met Karel Woninginrichting en projectstoffering B.V. Daarnaast zitten er in Winkelcentrum de Tjalk gevestigde Lelystadse ondernemers zoals fietsenspeciaalzaak Het Wiel, Crobylos kappersschool, Crobylos nagelstudio en Crobylos kappersvoordeelshop. Daarnaast zitten er ook grote gevestigde namen zoals Kruidvat, Action, Jumper, Zeeman, Fair Play Casino en de supermarktketens Lidl, Aldi en Boni. Wij leveren zonwering in Lelystad, Dronten, Almere, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde en Emmeloord.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.