Over ons – Wie is Van Ewijk Zonwering?

Van Ewijk Zonwering B.V. is een gevestigde naam in Flevoland en bestaat dit jaar alweer 35 jaar. Wij houden ons bezig met het monteren en repareren van binnen en buiten zonwering, garagedeuren, rolluiken en terrasoverkappingen. Kortom, verkoeling in de zomer en het tegenhouden van de kou in de winter is onze expertise.

Gerelateerde producten

Screens

Zonneschermen

Rolluiken

Garagedeuren

Horren

Overkapping zonwering

Jaloezieën

Plisségordijnen

Wij beschikken over een ruim aanbod

Wij zijn gevestigd in Lelystad aan de Tjalk 15-08 met eigen parkeergelegenheid en leveren veranda’s, overkappingen, zonneschermen, screens, markiezen, jaloezieën voor binnen en buiten, rolgordijnen, plisségordijnen, dakramen met zonwering, horren, rolluiken, garagedeuren en gordijnen. Al deze producten leveren wij voor particulieren, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstellingen en zorginstellingen; bieden beschutting tegen licht, weer, wind en ongewenste gasten en laten u maximaal genieten van de buitenlucht en zonneschijn. Ook beschikken wij als een van de weinige zonwering leveranciers in Nederland over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd.

Knikarmschermen op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 010
Overkapping met pergola zonwering en screens aan de zijkant bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en Biddinghuizen

Vakmanschap staat bij ons voorop

Wij vinden kwaliteit en klanttevredenheid het aller belangrijkste in het vak. Daarom werken wij alleen met producten en merken waarvan we zeker weten dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast zetten wij de klant centraal, waarbij de wensen van de klant en het verlenen van uitstekende service voorop staan. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA- gecertificeerd en worden zij regelmatig bijgeschoold vanuit Van Ewijk Zonwering zelf en onze leveranciers. Tevens hebben onze monteurs de beschikking over de meest professionele en gekeurde hulpmiddelen.

Van Ewijk Zonwering & Karel Woninginrichting

Sinds 2016 zit Van Ewijk Zonwering B.V. samen in het pand met Karel Woninginrichting en projectstoffering B.V. Daarnaast zitten er in Winkelcentrum de Tjalk gevestigde Lelystadse ondernemers zoals fietsenspeciaalzaak Het Wiel, Crobylos kappersschool, Crobylos nagelstudio en Crobylos kappersvoordeelshop. Daarnaast zitten er ook grote gevestigde namen zoals Kruidvat, Action, Jumper, Zeeman, Fair Play Casino en de supermarktketens Lidl, Aldi en Boni.

karel handtekening email
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Wat wilt de markt?

Sinds een aantal jaren merken wij voornamelijk aan particulieren dat zij een betere temperatuurregeling en energiebesparingen in huis steeds belangrijker vinden. Zo worden er steeds meer garagedeuren en rolluiken verkocht om de stookkosten in de winter te verminderen en het huis koeler te houden in de zomer, waarbij de energiekosten tot wel 30% verminderd kunnen worden. Daarnaast is er steeds meer interesse in aluminium veranda’s en houten overkappingen. Deze worden in eigen werkplaats geproduceerd en door onze eigen monteurs ter plaatse naar de wens van de klant in elkaar gezet. Het mooie aan een overkapping is dat er geen vergunning nodig is, maar dat u wel een soort aanbouw heeft; dus langer kunt genieten van de zomermaanden. We kunnen dus wel stellen dat het buitenleven steeds belangrijker wordt.

Van Ewijk Zonwering Projectzonwering Provinciehuis Flevoland
Vestiging Van Ewijk Zonwering

De showroom

Wij zien u graag verschijnen in onze geheel vernieuwde showroom in winkelcentrum de Tjalk in Lelystad zodat we het kunnen hebben over de perfecte zonwering die bij u past. Onze verkoopmedewerkers zijn als geen ander in staat om iedere situatie te vertalen naar een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Onze merken

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.