Hoe is de duurzaamheid binnen projectzonwering?

Van Ewijk Zonwering is uw partner uw het duurzaam maken van uw bedrijfspand door middel van binnen- en buitenzonwering. Bij grote of kleine renovatie, transformatie of nieuwbouwprojecten is de duurzaamheid en een lange termijnstrategie erg belangrijk. Het gaat dan voornamelijk om het verwarmen van het gebouw in de winter en het verkoelen van het gebouw in de zomer met vermindering van de CO2-uitstoot. Energieregulering is vandaag de dag erg belangrijk. Enkele voordelen: voorkom gekleurd interieur door zonlicht, beter zicht op beeldschermen door werknemers, beter temperatuurregulering, bespaar tot 30% op het verkoelen of verwarmen van het gebouw en gebruik duurzame materialen. Daarnaast beschikken onze leveranciers over een AluEco certificaat.

Duurzaamheid projecten in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Duurzaamheid projecten voor binnen – en buitenzonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant en omgeving? Met Van Ewijk Zonwering creëert u een comfortabel klimaat voor binnen en buiten. Wilt u de prijs weten voor het aanschaffen? Bezoek onze showroom in Lelystad of maak een afspraak met één van onze specialisten. Vanaf 1984 zijn wij uw partner voor kleine en grote zonweringsprojecten in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.
Van Ewijk Zonwering Projectzonwering en Lelystad Airport

Duurzaamheid buiten- en binnenzonwering

  • Buitenzonwering: Goede buitenzonwering (screens, uitvalschermen of buitenjaloezieën) zorgen voor de beste warmtewering in de zomer en reducering van airconditioning gebruik. Dit in combinatie met helder glas zorgt in de winter dat er extra zonnewarmte binnen komt. De combinatie van goede buitenzonwering en helder glas zorgt voor het laagste energieverbruik en gebruikers kunnen hun leef- en werkklimaat naar hun eigen wensen sturen.
  • Binnenzonwering: Bij veel grote en vooral hoge gebouwen met veel verdiepingen wordt er gekozen voor binnenzonwering in plaats van buitenzonwering. De reden hiervoor is dat het bij een storing, onderhoud of vervanging lastig is om bij te komen. Een hoogwerker komt vaak niet hoog genoeg en met een montage/ glazenwassersbak wordt het te gevaarlijk.

Onze partners

Van Ewijk Zonwering is partners van een groot aantal zakelijke klanten zoals woon- en zorginstellingen, onderwijs, overheid, bedrijven, winkels en horeca in Flevoland en daarbuiten. Onderstaand is een deel van deze partners terug te zien.

Welke duurzame eigenschappen heeft binnenzonwering?

  • Zon- en lichtwering (NEN-ENI12464-1): filtering licht waarbij zicht naar buiten gewaarborgd blijft.
  • Warmtewering: het metalliseren van stoffen wat zorgt voor besparing op de energierekening.
  • Antibacterieel/ vuilafstotend: geïmpregneerd met een coating waardoor vloeistoffen minder makkelijk worden opgenomen.
  • Vochtbestendig: geschikt voor natte ruimtes.
  • Geluiddempend: geschikt voor grote ruimtes waar veel mensen komen (verbeteren akoestiek).
  • Optimaliseren luchtkwaliteit: als de uitstoot van chemicaliën binnen de normering valt volgens het Öxo-TEX Standard 100), wat een positief effect heeft op gezondheid en de kwaliteit van het leven.
  • Vlamvertragend: B1 (moeilijk ontvlambaar DIN4102-B1), A2 (niet brandbaar (DIN4102-A2), M1 (moeilijk ontvlambaar Franse norm) en US (moeilijk ontvlambaar VS-norm NFPA/701). Belangrijk zakelijke klanten.
  • Bescherming tegen elektromagnetische straling.
Van Ewijk Zonwering Projectzonwering en Rijkswaterstaat
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Een selectie van onze gerealiseerde projecten

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.