Projectzonwering en onze werkwijze

Op het gebied van projectzonwering in Flevoland heeft Van Ewijk Zonwering vele vraagstukken van klanten weten in te vullen met maatwerk oplossingen voor iedere gevel en raampartij. Wij zijn dan ook erg trots en dankbaar dat wij jaar in jaar uit vertrouwen krijgen van onze klanten om dit te realiseren. Om deze vraagstukken op te lossen moet er een zo groot mogelijk productassortiment aangeboden kunnen worden op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Van Ewijk Zonwering kan u dit aanbieden door een intensieve samenwerking met vele partners in de branche. De mogelijkheden zijn zo groot dat niet alle producten op de website beschreven zijn. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met onze projectafdeling.

Werkwijze projectzonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Wilt u onze werkwijze weten voor projectzonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving? Met Van Ewijk Zonwering creëert u een comfortabel klimaat voor binnen en buiten. Wilt u de prijs weten voor het aanschaffen? Bezoek onze showroom in Lelystad of maak een afspraak met één van onze specialisten. Vanaf 1984 zijn wij uw partner voor kleine en grote zonweringsprojecten in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.

Hoe ziet ons team er uit?

Er is de beschikking over een eigen montageteam, inmeetteam, binnendienst ondersteuning, projectleider en een aftersales team. Bij projecten voor binnen- en buitenzonwering is een goede relatie en korte lijnen erg belangrijk. Dit houdt in dat er snel gereageerd wordt indien er stortingen/ reparaties zijn wat zorgt voor een nog betere samenwerkingen op de lange termijn. In de loop van de jaren heeft Van Ewijk Zonwering bij zijn klanten laten zien een betrouwbare partner te zijn, wat resulteert in samenwerkingen die al vanaf dag één standhouden.

Vestiging Van Ewijk Zonwering

Onze partners

Van Ewijk Zonwering is partners van een groot aantal zakelijke klanten zoals woon- en zorginstellingen, onderwijs, overheid, bedrijven, winkels en horeca in Flevoland en daarbuiten. Onderstaand is een deel van deze partners terug te zien.

Van Ewijk Zonwering Projectzonwering Provinciehuis Flevoland

Werkwijze projectzonwering

 • Offerteaanvraag: U stuurt een offerteaanvraag, nieuwbouw of renovatieproject.
 • Advies en ontwerp: Onze projectadviseur komt bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken om zodoende tot de juiste samenstelling van producten te komen. Deze projectadviseur blijft gedurende het project uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over het project.
 • Meetwerk: Wij meten alle producten vakkundig in.
 • Prijsopgave: Wij geven u een prijsopgave voor het project.
 • Planning en organisatie: Data afspraken wanneer de montage plaats zal vinden.
 • De montage: Levering binnenzonwering en/of buitenzonwering.
 • Oplevering: Samen met de klant alle nalopen en opleveren.
 • Aftersales: Ontbreekt er nog iets of werkt er iets niet? Wij hebben een gecertificeerd serviceteam voor u klaar staan
 • Onderhoudscontract: Het is mogelijk om het onderhoud van uw producten volledig uit de hand te doen door middel van een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoudscontract.

3 type projecten zonwering projecten

 • Renovatie: Na vele jaren verouderen gebouwen en voldoen zij niet meer aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Met renovatie wordt het upgraden en opfrissen van een bestaand pand bedoeld, waarmee ook de binnen- en buitenzonwering wordt bedoeld. Bij renovatie kunt u ook denken aan het vervangen van doeken, motoren of onderdelen, verplaatsen van zonwering of het elektrisch maken van de zonwering.
 • Transformatie: Bestaande kantoren, gebouwen of monumenten die nieuwe bestemmingen krijgen zoals appartementencomplexen, hotels of studentenflats. Of een groot kantoorgebouw die klaar wordt gemaakt om in delen te worden verhuurd of verkocht.
 • Nieuwbouw: Bij een nieuwbouwproject is de kwaliteit en duurzaamheid van de binnen- en buitenzonwering het belangrijkst. Belangrijke aspecten zijn: het binnenklimaat, energiebesparing/ duurzaamheid, daglichtregeling en automatisering.
Van Ewijk Zonwering Projectzonwering en Woonzorg Flevoland in Lelystad
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Een selectie van onze gerealiseerde projecten

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.