Projectzonwering Brandweer Lelystad

Projectzonwering Brandweer Lelystad

Van Ewijk Zonwering heeft het volledige gebouw van de Brandweerkazerne in Lelystad onderhouden. Alle kapotte draaischekalaars, screendoeken, lamellen railsen en lamellen van stof of pvc zijn vervangen; alles wat in goede staat verkeerde is hergebruikt of gerepareerd. In het gehele gebouw is ongeveer 60% van de zonwering hergebruikt.

Zakelijke verticale lamellen

Aan de binnenzijde van het gebouw op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping zijn drieëntwintig (23) nieuwe lamellen railsen geplaatst. Daarnaast zijn in een aantal ruimtes alle pvc- lamelgordijnen samengebracht, de goede uitgezocht, handmatig op maat geknipt en deze bij dezelfde kleur weer teruggeplaatst. In de overgebleven bestaande railsen en de nieuw geleverde railsen zijn nieuwe 89mm lamellen in pvc en stof geplaatst. De stoffen lamellen zijn teruggeplaatst met gewichten en verbindingskettingen aan de onderzijde.

Zakelijke screendoeken vervangen

Aan de buitenzijde van het gebouw waren een aantal screendoeken gescheurd die Van Ewijk Zonwering heeft vervangen voor extra dikke 0,55mm sergé 3% screendoeken die rondom extra zijn geseald. Voor deze elektrische screens zijn aan de binnenzijde ook alle draaischakelaars vervangen.

Klant:

  • Brandweer Lelystad

Product soort:

  • Verticale lamellen stof
  • Verticale lamellen PVC
  • Screendoeken

Sector:

  • Overheid
Van Ewijk Zonwering Projectzonwering en Brandweer Lelystad scaled

Contactformulier projectzonwering

Hebben wij uw interesse gewekt voor grootschalige projectzonwering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.