Maatwerk zonwering en raamdecoratie in Zeewolde

Bent u op zoek naar zonwering in de omgeving van Zeewolde? Van Ewijk Zonwering is gevestigd in Lelystad en levert zonwering in Zeewolde. Wij zijn actief sinds 1984 en beschikken over een groot team van vakspecialisten die u kunnen helpen bij het vinden van dé oplossing die bij uw woning past. Het hele traject van A tot Z wordt gerealiseerd waarbij er service van het hoogste niveau wordt geleverd. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid.
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Wat voor type zonwering bieden wij aan in Zeewolde?

Zonweringspecialist in Zeewolde

De kracht van Van Ewijk Zonwering zit hem in de uitstraling, jarenlange ervaring, kleinschaligheid en een hele persoonlijke maar deskundige benadering van de meest uiteenlopende vraagstukken. Zo hebben wij een groot aantal woningen voorzien van zonwering aan de buitenzijde en raambekleding aan de binnenzijde. Wilt u genieten van het mooie weer en in de tuin zitten onder prachtige zonwering of een vaste overkapping? Of wilt u liever verkoeld binnen zitten wanneer het buiten te warm is? Bij ons bent u aan het juiste adres. Van Ewijk Zonwering biedt een uitgebreid assortiment producten van de beste A merken in Europa. Onderstaand ziet u ons aanbod in de notendop.

Raamdecoratie en raambekleding

Wilt u uw woning van binnenuit beschermen tegen de zon waarbij het aanzicht van uw interieur behouden blijft? U heeft de keuze uit een groot aanbod stijlvolle binnenzonwering. Zo zijn er duette®gordijnen, shutters, duo rolgordijnen, rolgordijnen, VELUX rolgordijnen, houten jaloezieën, lamellen of plissé gordijnen die worden geleverd in Zeewolde en omgeving.

Buitenzonwering

Buitenzonwering ken vele soorten, maten, prijsklassen en vormen. Als u zonwering wilt hebben waar u onder kunt zitten of waarmee u de meeste warmte in uw woning of bedrijf tegenhoud bent u bij buitenzonwering aan het juiste adres. U heeft de keuze uit schaduwdoeken, zonnedekken, zonneschermenknikarmschermen, uitvalschermen, screens, markiezen en windschermen in Zeewolde. Daarnaast heeft u de mogelijk om zonneschermdoeken, screendoeken, motoren of zonnescherm armen vervangen bij uw woning in Zeewolde.

Horren

Bent u op zoek naar een hor voor uw deuren of ramen die op maat worden gemaakt? Onze uitgebreide horrencollectie bestaat uit rolhordeuren, schuifhordeuren, plisséhordeuren, scharnierende hordeuren, rolhorren die te leveren zijn in Zeewolde. Last van hooikoorts? U kunt uw hor upgraden met pollengaas. Door de fijne structuur van onze horren komen zelfs de kleinste insecten hier niet doorheen.

Rolluiken

Woningbezitters worden zich steeds meer bewust van rolluiken en de voordelen hiervan. Ook in Zeewolde merken wij dat er steeds meer elektrische rolluiken voor particulieren en beveiligingsrolluiken voor zakelijke klanten worden verkocht. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie of het onderhoud van uw rolluiken. Wij beschikken over een groot assortiment onderdelen.

Garagedeuren

Op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in de verkoop, montage en service van elektrische garagedeuren in Zeewolde? Garagedeuren zijn de blikvanger van uw woning waardoor stijl, vormgeving en kwaliteit erg belangrijk zijn. Wij leveren aluminium kantel deuren, sectionaaldeuren, garagedeuren met loopdeur en openslaande garagedeuren in Zeewolde en omgeving. Wij zijn momenteel Hörmann dealer en waren voorheen Novoferm dealer voor garagedeuren in Zeewolde.

Overkappingen

Bent u op zoek naar een overkapping van aluminium of hout gecombineerd met glas of polycarbonaat? Van Ewijk Zonwering levert iedere denkbare mogelijkheid. In Zeewolde leveren wij overkappingen voor uw tuin zoals pergola zonweringterrasoverkappingen, houten overkappingen, glazen schuifwanden en volledige tuinkamers.

Gordijnen

Gordijnen brengen sfeer in uw woning en zijn van onschatbare waarde. Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie gordijnen die aan al uw wensen voldoet? Bij Van Ewijk Zonwering of Karel Woninginrichting bent u aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit overgordijnen, vouwgordijnen, inbetween gordijnen, paneelgordijen en velours gordijnen die worden geleverd in Zeewolde.

Laat u inspireren voor zonwering in Zeewolde

Als u meer wilt weten over alle producten die wij leveren dan kunt u alle individuele productpagina’s bezoeken. Op deze pagina’s ziet u tevens afbeeldingen van zonweringsprojecten die wij bij particuliere of zakelijke klanten hebben gerealiseerd in Zeewolde en omgeving. Wilt u toch meer te weten komen over alle denkbare mogelijkheden?  Laat u dan inspireren in onze prachtige showroom in Lelystad of bel één van onze specialisten voor een afspraak.

Onze partners

Van Ewijk Zonwering is partners van een groot aantal zakelijke klanten zoals woon- en zorginstellingen, onderwijs, overheid, bedrijven, winkels en horeca in Flevoland en daarbuiten. Onderstaand is een deel van deze partners terug te zien.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.