Somfy buismotoren voor binnen- en buitenzonwering

Somfy is dé specialist als het gaat om binnen- en buitenzonwering met een elektrische besturing en de bijbehorende sensoren. U kunt hierbij denken aan zonneschermen, pergola zonwering, markiezen, screens, rolluiken en rolgordijnen. Heeft u dus geen zin om uw zonwering elke dag handmatig naar boven of beneden te doen, dan bent u bij Somfy aan het juiste adres. Let wel op dat ze alleen de leverancier van de buismotor en overige automatiseringsproducten zijn en dat het volledige product nooit door Somfy zelf wordt geleverd. Ze geven u de mogelijkheid uw zonwering te bediening met een schakelaar (bedraad), afstandsbediening (draadloos) of smartphone of tablet (draadloos). Daarnaast zijn er vele andere producten op het gebied van automatisering leverbaar.
Laat u altijd goed adviseren voor u zelf een buismotor gaat aanschaffen. Ieder product, productgrootte en bedieningsmogelijkheid heeft zijn eigen motortype gecombineerd met een specifiek aantal Newtonmeters.

Somfy buismotoren in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Bent u op zoek naar elektrische binnen- en buitenzonwering of wilt u de motor van uw huidige zonwering of rolluiken vervangen? Onze elektrische zonwering wordt aangedreven door Somfy buismotoren en als u een maatwerk prijs wilt weten bezoek dan onze showroom in Lelystad, maak een afspraak met één van onze specialisten of doe een offerteaanvraag. Wij vervangen Somfy buismotoren voor (zip) screens, zonneschermen, markiezen, buitenjaloezieën, rolluiken en binnenzonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.

Wilt u uw zonwering nog verder automatiseren?

Geen probleem. U heeft de mogelijkheid om scenario’s in te stellen waarbij uw zonwering automatisch bij zon naar beneden gaat, regen of wind omhoog gaat of waarbij verschillende producten aan elkaar worden gekoppeld. Zo heeft u de mogelijkheid om uw volledige woning of bedrijfspand automatisch aan te sturen.
Buismotoren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 2
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Buismotoren en homecontrol op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 2

Somfy IO-homecontrol

De nieuwste domotica oplossing is IO homecontrol waarbij alle producten door middel van een applicatie (app) aan te sturen zijn op uw telefoon of tablet. Daarbij kunt u een Somfy Connexxoon of Tahoma box aanschaffen waarmee u 40 en 400 producten kunt aansturen. Onderstaand een overzicht van alle automatisering producten:
  • IO homecontrol zoals een Connexxoon of Tahoma box om de IO motoren via uw smartphone of tablet aan te sturen
  • Zon- en windautomaten
  • Zon- en windsensoren
  • Windsensoren
  • Zonnesensor
  • Tijdklokken
  • Sleutelschakelaars
  • Codeschakelaars
  • Afstandsbedieningen

Onze merken

Somfy buismotoren

De buismotoren zijn de meest verkochte en kwalitatief beste buismotoren die er in Nederland leverbaar zijn binnen de zonweringsbranche. Wij zijn daarom ook groot fan van dit merk waardoor wij (bijna) alle elektronische producten leveren met een buismotor. Denk hierbij aan Somfy rolluiken, screens, zonneschermen, gordijnrails of rolgordijnen. Heeft u bestaande zonwering en heeft de buismotor het begeven? Onze monteurs vervangen deze graag voor u. Het maakt hierbij niet uit of de huidige motor van een andere leverancier is. Wij beschikken over alle opzet en overzet stukken om de motor probleemloos over te zetten.
Buismotoren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 1

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.