Hörmann garagedeuren op maat van de hoogste kwaliteit

Hörmann garagedeuren is een Duitse leverancier van A-kwaliteit garagedeuren. Ze zijn in Europa de grootste dealer van garagedeuren met het meest uitgebreide aanbod. Van Ewijk Zonwering en Hörmann hebben daarom de handen ineen geslagen om het beste aanbod garagedeuren te leveren in Lelystad, Dronten, Swifterbant en Almere. Sinds begin 2020 zijn wij daarom premium partner geworden. Als premium Hörmann partner bieden wij daarom gekwalificeerd deskundig advies, meten wij te plaatsen op, zorgen wij voor deskundige montage, demontage en milieuvriendelijke verwijdering. Al deze mogelijkheden worden geleverd voor renovatie en nieuwbouw woningen. Hörmann biedt de mogelijkheid uit sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, garagepoorten, kanteldeuren, roldeuren, zijdelinkse garagedeuren en een groot aanbod aandrijvingen en accessoires. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. U heeft al een sectionaaldeur vanaf € 949,-.

Hörmann garagedeuren in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Wilt u maatwerk Hörmann garagedeur kopen in Lelystad, Dronten, Swifterbant en omgeving? Met Van Ewijk zonwering zorgt u voor een ideale omgeving en gemak in uw garage of garagebox. Wilt u een maatwerk prijs weten? Bezoek dan onze showroom in Lelystad, maak een afspraak met één van onze garagedeuren specialisten of doe een offerteaanvraag. Wij leveren garagedeuren in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.

Wat voor type garagedeuren biedt Hörmann?

Hörmann sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen onder het plafond. Handbediend of elektrisch. Hierdoor creëer je maximale parkeerruimte en een grotere doorrijbreedte. Hörmann sectionaaldeuren kunnen in iedere garage opening ingebouwd worden en zorgen voor een optimale afdichting. Ze zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren, profielen (M-profilering of L-profilering), diktes, bedieningen, motieven, oppervlakken en aandrijvingen. Ze zorgen voor optimale beveiliging, extra comfort en hoogwaardige isolatie.

Hörmann openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren zorgen voor een gemakkelijke toegang tot uw garage. Het is een tweevleugelige geïsoleerde garagedeur en de perfecte oplossing om een kanteldeur te vervangen. Het zorgt voor een klassiek uiterlijk en is ideaal om met een fiets, scooter of tuinapparatuur de garage uit te lopen. Er zijn drie varianten mogelijk: NT60-2 (basisversie), NT80-2 en TC80-2. U heeft de keuze uit een thermische geïsoleerde variant met een 5-voudige vergrendeling en met ramen. Daarnaast heeft u een groot aantal extra opties om de openslaande garagedeuren naar wens te maken.

Hörmann berry kanteldeuren

De kanteldeur is een klassieke garagedeur. Hij is veilig, heeft een mooi design en een goeie techniek. Deze deur zit al 50 jaar bij deze leverancier in het assortiment en is in alle fronten perfect doorontwikkeld. U heeft de keuze uit dubbele vergrendeling (waardoor optillen onmogelijk is), te openen met een afstandsbediening en heeft individuele vormgeving in te richten naar iedere wens. U kunt bij Van Ewijk Zonwering terecht voor de Hörmann Berry N80 kanteldeur en de bijbehorende onderdelen.

Hörmann rollmatic roldeuren

Met een roldeur als garagedeur heeft u meer vrij ruimte. Dit is ideaal voor garages waarbij er niet genoeg ruimte is voor een sectionaaldeur, kanteldeur of openslaande deuren. Op deze manier blijft er vrije ruimte voor de garage en tegen het plafond. Deze deur opent en sluit met gemaakt, is onderhoudsvriendelijk (vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen) en is vrijwel geluidloos.

Hörmann zijdelingse deur HST

Zijdelinkse garagedeuren zijn door de bouwwijze geschikt voor veel lastige situaties zoals garages met schuine daken.

Hörmann garagedeuren aandrijvingen

Hörmann beschikte over een groot aantal aandrijvingen zoals de supramatic, supramatic E, supramatic E2, supramatic E3, Promatic, Rotamatic, Rotamatic 2 en renomatic. Voor iedereen situatie is er een maatwerk oplossing. Alle garagedeuraandrijvingen zijn snel, betrouwbaar en dubbel beveiligd. Daarnaast bieden ze een app die ervoor kan zorgen dat uw garagedeur elektrisch bediend kan worden met uw smartphone: Bisecure

Onze merken

Sectionaaldeuren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 10 scaled

Op zoek naar accessoires of onderdelen?

Het grote aanbod met accessoires zorgt ervoor dat alle garagedeuren bediend kunnen wordt met groot gemak. Zo heeft u de mogelijkheid uit vele design afstandsbedieningen die in iedere kleur leverbaar zijn. De populairste handzenders is de HSE2. Naast deze afstandsbedieningen zijn er ook codeschakelaars, sleutelschakelaars en vingerscanners. Heeft u een specifiek onderdeel nodig voor uw garagedeur? U bent u ons aan het juiste adres.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.