Unilux horren voor deuren en ramen

Unilux is een leverancier van horren, komt uit Boxtel en is dé specialist van insectenwering in Nederland en Europa. Met de horren van Unilux kunt u het hele jaar zorgeloos genieten. Ze leveren prachtige, kwalitatief goede en duurzame producten die een echte toevoeging zijn aan iedere woning. Ze zijn de perfecte partner voor al uw maatwerk horren met oplossingen die goed zijn voor het milieu en onze directe leefomgeving. Duurzaamheid is erg belangrijk bij de productontwikkeling en tevens belangrijk voor ons. Unilux horren zijn er voor (draai) deuren, dubbele openslaande deuren, schuifpuien, draaikiepramen, draairamen naar binnen en buiten en dakramen.

Unilux in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Wilt u maatwerk Unilux hordeuren en raamhorren kopen in Lelystad, Dronten, Swifterbant en omgeving? Met Van Ewijk Zonwering creëert u een comfortabel klimaat voor binnen en buiten. Wilt u de prijs weten voor het aanschaffen? Bezoek onze showroom in Lelystad of maak een afspraak met één van onze specialisten. Wij leveren Unilux horren in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.

Waarom een Unilux hor of hordeur?

Unilux horren zijn ideaal voor een hygiënische leefomgeving door de mogelijkheid tot ventileren, zijn 100% kier-vrij, volledig windbestendig, houden (vliegend) ongedierte tegen en weren insecten op een natuurvriendelijke manier. Daarnaast hebben de horren een mooi design, tot de millimeter op maat gemaakt en zijn ze gemaakt van topkwaliteit producten.
plissehordeuren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 03
raamhorren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 01

Wat voor innovatieve producten leveren zij?

Qua innovatie staan ze aan de top van de markt waarbij zij het PPP horgaas hebben geïntroduceerd. Dit is zwart gaas is van polypropyleen filament dat zorgt voor UV-bestendigheid, extra scheursterkte, meer transparantie en doorzicht en zorgt voor een langere levensduur. De traditionele leveranciers en bouwmarkten leveren nog grijs gaas van grasvezel met pvc coating dat snel bros wordt en kapot gaat wanneer dit in aanraking komt met UV straling. Naast deze innovatie is er pollengaas die pollen tegenhouden en dus ideaal is voor mensen met hooikoorts. Heeft u kleine kinderen of huisdieren? Momenteel is er petgaas dat 7x sterker is dan normaal gaas wat ideaal is voor deze situatie. Unilux is continue bezig met de ontwikkeling van hun producten en is daarom een erg fijne partij om mee samen te werken.
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Unilux raamhorren en hordeuren in Lelystad

ent u op zoek naar een partij die plissé hordeuren monteert, vervangt en repareert in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving? Bij Van Ewijk Zonwering bent u aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een hordeuren aanbieding? Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak met één van onze vakspecialisten. Tijdens een bezoek aan uw woning geven wij u advies over het product dat het beste bij uw situatie en woonwensen past.

Unilux hordeuren

Ze bieden een groot assortiment hordeuren zoals plisséhordeuren (type plisséfit), rolhordeurenscharnierende hordeuren en schuifhordeuren. De hordeuren kunnen tot een breedte van 1800mm uit een stuk. Is uw deuropening breder? Dan is een dubbele plisséhordeur een oplossing.

Unilux raamhorren

De raamhorren bestaan uit voorzethorren, inzethorren, veerstifthorren, inklemhorren en rolhorren. Rolhorren zijn van het type super plus en hebben een speciaal horgaas waar een aluminium stift doorheen loopt die ervoor zorgt dat het horgaas vast zit in de geleider. Daarnaast zit er een vertrager in die er voor zorgt dat de horren niet zomaar omhoog kunnen klappen.

Unilux fractions

Fractions zijn shutters van duurzaam aluminium en zijn de nieuwe ontwikkeling op het gebied van raamdecoratie. U kunt op een elegante manier spelen met het invallende licht door de shutters open en dicht te kantelen.

Unilux topspin

Topspit zorgt voor zon- en lichtwering voor grote lichtstraten, koepels en serres. Ze zijn verticaal, horizontaal, gebogen en diagonaal te leveren.
plissehordeuren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 010 scaled

Onze merken

plissehordeuren op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 02

Unilux onderdelen en reparaties

Zijn er onderdelen van horren van uw ramen of hordeur stuk of gewoon toe aan vervanging? Geen probleem. U kunt hiervoor bij ons terecht. Als het onderdeel niet op voorraad is dan kunnen we deze bestellen en voor u vervangen. Daarnaast kunt u bij Van Ewijk Zonwering terecht voor het vervangen van de koorden en het plisserende horgaas van uw plisséhordeur.

Contactformulier

Hebben wij uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.