Brustor in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Wilt u maatwerk Brustor zonwering in Lelystad, Dronten of Swifterbant? Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent. Als u een maatwerk prijs wilt weten bezoek dan onze showroom in Lelystad, maak een afspraak met één van onze specialisten of doe een offerteaanvraag. Wij leveren Brustor in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.
Brustor is een leverancier voor zonwering uit België en zorgt voor een comfortabel klimaat voor binnen én buiten. Brustor zit in het topsegment van de zonweringsbranche en zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van de mooiste producten. Bij deze leverancier staat kwaliteit, functionaliteit en uitstraling voorop. Daarnaast zorgen ze voor de beste leef comfort. Brustor richt zich op 4 grote productgroepen: Terrasoverkappingen, knikarmschermen, veranda zonwering en screens. Deze leverancier streeft naar een perfecte montage waarbij er zo min mogelijk schroeven zichtbaar zijn. Design staat voorop. U kunt uw terrasoverkapping tot in detail personaliseren. Alle producten zijn uit te breiden met LED verlichting, verwarmingen, sensoren en een perfecte muuraansluiting. Brustor is één van de enige leveranciers in Nederland die zonwering kan leveren tot een breedte van 7 meter uit een stuk en tot 14 meter gekoppeld. Met een uitval tot 4 meter én met een gemotoriseerde volant.

Brustor zonneschermen

Brustor biedt een grote diversiteit aan zonwering zoals een zonneluifel voor uw terras, balkonzonwering en uitvalzonwering die wij leveren in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere. Allemaal met een ander type design en vele mogelijkheden. Kijkend naar knikarmschermen heeft u de mogelijkheid uit de B24, B25, B25 elite B27, B35, B38, B50, B50XL B34, B40 en alle bijbehorende varianten. Alle zonneschermen voldoend aan de hoge windclassificatie en goede montagemogelijkheden voor ieder type muur. In tegenstelling tot andere zonnescherm aanbieders worden knikarmschermen van Brustor niet aan de uiteindes gemonteerd maar bieden zij platte muurplaten die op verschillende punten worden gemonteerd. Voordeel: betere verdeling van het gewicht waardoor uw muur minder wordt belast en de levensduur wordt verlengd. Wilt u een zonnescherm met een breedte van 7 meter met een uitval van 4 meter? Dit is mogelijk. Hierbij moet er wel goed gekeken worden naar de staat van de muur.
Knikarmschermen op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 0F
Pergola zonwering op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 01

Brustor pergola zonwering

Pergola zonwering is een overkapping zonwering op een paalconstructie die wij leveren in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere. Hierbij schuift de voorlijst met zonweringsdoek elektrisch over de geleiders naar voren en achter. De systemen zijn voorzien van een strak gespannen doek die opgespannen is in de zijgeleiders en die bij slecht weer ingeschoven kan worden. Alle producten zorgen voor een minimalistisch design, bescherming tegen zon- en regen en een vlotte afvoer van regenwater via de palen. De Brustor B128 is een pergola zonwering die recent ie geïntroduceerd en beschikt over een doek in een zip variant, prachtige muuraansluiting, vele LED verlichting mogelijkheden en een elektrische doorlopende volant. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een B127 pergola zonwering en een B126 veranda zonwering op een zelf gefabriceerde metalen pootconstructie.
Van Ewijk Zonwering - Specialist sinds 1986

Specialist sinds 1986

Van Ewijk Zonwering - Persoonlijke en deskundig advies

Persoonlijke en deskundig advies

Van Ewijk Zonwering - Gratis advies aan huis

Gratis advies aan huis

Van Ewijk Zonwering - Maatwerk producten

100% maatwerk producten

Van Ewijk Zonwering - Eigen montage en service dienst

Eigen montage en service dienst

Van Ewijk Zonwering - Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Pas tevreden als u dat ook bent

Brustor overkapping zonwering

Heeft u een overkapping, veranda of patio aan uw woning en heeft u last van extreme warmte en UV straling? Met een Brustor B126, B127 of B128 zorgt u voor een schaduw dak bovenop uw overkapping. Wij leveren deze producten in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere. De B126 heeft een mogelijkheid tot een uitschuifbare extensie tot 1,25 meter; de B128 heeft een windvaste doekconstructie die werkt op zip-technologie. Deze zonwering voor overkappingen is mogelijk tot een breedte van 6 meter met een uitval van 5 meter uit één stuk. Gekoppeld kunnen deze type zonweringen tot een breedte van 12 meter. Beide systeem zijn robuust met een prachtig uiterlijk.
Overkapping zonwering op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 00
Veranda screens en zipscreens op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 02

Brustor screens

Screens worden geleverd voor verticale, horizontale en schuine ramen en deuren welke geleverd kunnen worden met een los doek of een vast doek in de zijgeleiders. Wij leveren deze producten in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere. U heeft hierbij de keuze uit traditionele screens, topscreens, zipscreens, ingebouwde screens en hoekscreens.

Onze merken

Brustor windblockers

Wilt u wind en inkijk tegenhouden en schaduw of uw terras creëren? Kies dan voor een windblockers of windschermen met een gespannen doek welke u aan een muur of paal kunt bevestigen. Wij leveren deze producten in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere.Een geïntegreerde veer zorgt voor optimale spanning op het doek. Wij leveren deze producten in Dronten, Lelystad, Swifterbant en Almere.
Windschermen op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 2 scaled
Knikarmschermen twistor op maat bij Van Ewijk Zonwering in Lelystad Dronten Swifterbant en Almere 02

Brustor twistor

Dit is een zelfdragende constructie op palen waarbij er aan beide kanten een B25 of B25 elite zonnescherm wordt geplaatst. Voor dit model is er geen muur of veranda nodig. Optioneel met LED verlichting of terrasverwarming. Ideaal voor horeca, zorginstellingen en voor in uw tuin.

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Type product
Welke verdieping
Belangrijk i.v.m. gebruik ladders of hoogwerker
Type bediening
Diepte is alleen noodzakelijk als het gaat om overkappingen of zonneschermen (uitval). Gaat het om meerdere producten met verschillende maten? gelieve toe te voegen bij omschrijving.
Gelieve zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven wat er moet gebeuren.